Bicicletada Sant Privat – Girona

Bicicletada Sant Privat – Girona

Aquest dissabte dia 20 de juliol, us esperem a la bicicletada! El recorregut és de 60 km. Sortirem a les 7:45h de les antigues Escoles de Sant Privat fins a Sant Esteve i des d’allà fins a Girona per la Via Verda. La ruta acabarà a la piscina municipal del Parc de la Devesa, on els que ho desitgin podran banyar-se i dinar.

OPCIÓ DE TRANSPORT PEL RETORN
Les persones que ho desitgin disposen un transport en furgoneta que els retornarà juntament amb les seves bicicletes fins a Sant Privat. Sortirà a les 17h i el preu és de 10 euros/persona.

INSCRIPCIÓ
Cal inscriure’s prèviament enviant a bustia@santprivat.org un missatge on s’haurà d’especificar el nom de les persones inscrites i un número de telèfon mòbil de contacte. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Si es vol utilitzar el transport del retorn cldrà indicar-ho en el moment de fer la inscripció i realitzar simultàniament el pagament en metàl·lic a alguna de les persones de la Junta Directiva de l’AV o per transferència bancària al CC de l’AV, indicant “Bicicletada” i el nom (ES10 2100 8208 4701 0003 1970). Límit màxim: dilluns 15 de juliol a les 21h

MATERIAL NECESSARI
Bicicleta, casc, aigua i (qui ho desitgi) banyador, tovallola i dinar de picnic. L’organització oferirà un esmorzar a mig camí (Amer o Anglès).

Consulteu el cartell aquí.