Sortida a la comarca del Bages

Sortida a la comarca del Bages

Bages

El diumenge 15 d’octubre visitarem un celler de la DO Pla de Bages i Món Sant Benet.

Sortirem a les 8.30 h. en autocar des de les Antigues Escoles de Sant Privat. Al matí farem una passejada i visitarem un celler de la DO Pla de Bages. Al voltant de les 14 h. ens dirigirem a Món Sant Benet on dinarem. Hi ha 2 opcions: portar picnic o dinar al restaurant “La Fonda” (el preu del menú de cap de setmana és de 23,50 euros adults i 12 euros nens). Després de dinar,  realitzarem la visita medieval “Mil anys de sensacions” i gaudirem d’un berenar ofert per l’AV de Sant Privat.

L’arribada a Sant Privat està prevista entre les 19:30h i les 20:00h

Animeu-vos!

El preu de la sortida és de 15 € adults i  10 € nens (autocar + visita celler). Els tiquets per a la visita de Món Sant Benet valen entre 7 i 12 €. Cadascú haurà d’adquirir el seu el mateix dia de la visita.

Les places són limitades! Si voleu venir, envieu un email a bustia@santprivat.org, indicant:

  • Nom de la persona que sol·licita la inscripció
  • Número de persones que vol inscriure, especificant si són adults o nens, i la edat dels nens.
  • Un telèfon mòbil de contacte
  • Si es vol portar picnic o si es vol dinar al restaurant “La Fonda” (per fer la reserva)

En rebre la resposta, us indicarem el núm. de compte on haureu d’ingressar una paga y senyal de 10€ per persona, per fer efectiva la inscripció (la resta es pagarà el mateix dia de la sortida). En cas que no hi hagin places disponibles, els sol·licitants quedaran en llista d’espera. En cas que s’anul·li la inscripció, la paga i senyal només es retornarà si la plaça que queda vacant és ocupada per algú que estigui en llista d’espera

Consulteu tots els detalls al cartell de la sortida.